Ringtone-management op de iPhone met RockRing (jailbreak)

Met RockRing van niufenfen is het mogelijk om op vooraf ingestelde tijden je ringtone te wijzigen naar een ringtone die op dat moment jouw voorkeur heeft. Dit hoeft niet een van de standaard iPhone ringtones te zijn.

RockRingMet RockRing van niufenfen is het mogelijk om op vooraf ingestelde tijden je ringtone te wijzigen naar een ringtone die op dat moment jouw voorkeur heeft. Dit hoeft niet een van de standaard iPhone ringtones te zijn.

Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om standaard van een andere ringtone gebruik te maken op je werk dan in je vrije tijd. Met behulp van de RockRing_Silent-ringtone is het ook mogelijk om je ringtone op bepaalde momenten automatisch uit te schakelen. RockRing is te downloaden via RockYourPhone en is daardoor twee weken gratis te proberen. Heb je geen RockYourPhone, dan zal deze applicatie geïnstalleerd worden als je RockRing via Cydia probeert te installeren. Wil je graag gebruik maken van je eigen ringtones in plaats van de saaie standaard ringtones van de iPhone, dan kun je deze handleiding op ons forum gebruiken.

RockRing is voor $1,99 te downloaden in de repository van BigBoss en PlanetiPhones

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2009, 12:45
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.