Gear4 SoundOrb Aurora: iPhone-speaker met lichteffecten

De Gear4 SoundOrb Aurora is een speaker, bestaande uit een soundbar en een subwoofer die je kamer vult met wisselende lichteffecten. Een soort Philips LivingColors-lamp dus, maar dan eentje die je kamer vult met muziek.

gear4 soundorb auroraDe Gear4 SoundOrb Aurora is een geavanceerde speaker die bestaat uit een soundbar en subwoofer die draadloos met elkaar verbonden zijn. Door de draadloze verbinding ben je niet beperkt in de plaatsing van de subwoofer en kun je deze overal plaatsen. De subwoofer is voorzien van led-verlichting die vele kleuren kan weergeven en in lichtsterkte varieert. Het systeem vult je kamer dus met fraaie lichteffecten. Een soort Philips LivingColors-lamp, maar dan eentje die ook nog zorgt voor muziek.

Gear4 SoundOrb AuroraNaast het uiterlijk van beide componenten is er volgens de fabrikant ook veel aandacht besteed aan een goede geluidskwaliteit, onder andere door voor een ruimtelijke weergave van muziek te zorgen. Via de DSP-instellingen kun je namelijk kiezen uit normaal stereo, wide voor een extra brede soundstage of 3D voor een geluid rondom. Het systeem is naar wens in te stellen. De Gear4 SoundOrb Aurora is voorzien van een RCA aux-ingang, een RCA video-uitgang en wordt geleverd met een afstandsbediening.

De website applereviews.com is laaiend enthousiast over het apparaat en heeft ook een flinke hoeveelheid foto’s van de speaker in gebruik. De Gear4 SoundOrb Aurora is verkrijgbaar in de kleur Gloss White en kost 289 euro. Verkrijgbaar in onze shop en andere (web)winkels.

Gear4 SoundOrb Aurora kleuren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2010, 15:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.