Foco: geluid van je iPad versterken zonder luidsprekers

De Foco versterkt het geluid van je iPad door alle geluidsgolven één kant op te sturen. Hierdoor heb je geen externe speakers of een versterker nodig om je muziek beter te horen.

Foco iPadIn februari schreven wij over de Soundbender, een simpel accessoire dat je rond de speaker van je iPad plaatst om het geluid te versterken. Het prijskaartje voor de Soundbender lag met 30 dollar echter wat hoog voor zo’n simpele oplossing. De Foco doet ongeveer hetzelfde en is een stuk goedkoper: door 13 dollar aan dit Kickstarter-project te doneren, krijg je deze iPad-versterker thuisgestuurd.

De Foco bevat geen speciale hardware, maar versterkt geluid aan de hand van een simpele, akoestische truc. Door het accessoire op de achterkant van je iPad te plakken worden alle geluidsgolven die normaal naar de achterkant van je iPad afreizen ook naar voren gestuurd.

Je betaalt voor de Foco aanzienlijk minder dan voor de Soundbender, maar het accessoire steekt dan ook iets minder slim in elkaar. De Foco gebruikt een sticker om zich aan je iPad te bevestigen, terwijl de Soundbender gebruikmaakt van de magneten van de iPad 2 en derde generatie iPad. De Foco zou ondanks dit feit alleen op de laatste twee generaties iPad passen.

Je kunt de Foco bestellen door minstens 13 dollar via Kickstarter te doneren. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven wanneer het beoogde minimumbedrag is bereikt. De kans is groot dat dit zal gebeuren: op het moment van schrijven heeft de maker 3.000 van de 7.000 dollar in de pot, met nog een maand te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2012, 12:19
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.