Flash Installer alweer afgewezen

Ontwikkelaar Jonah Grant heeft de applicatie Flash Installer voor de derde keer ingeleverd bij Apple. Maar ook nu is de applicatie afgewezen. Jonah gaat gewoon door.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone adobe flashOntwikkelaar Jonah Grant is bezig om een Flash Installer voor de iPhone te ontwikkelen. Hij heeft al eerder meerdere versies bij Apple ingeleverd, maar na versie 1.0.0 en 1.0.1 is ook 1.0.2 afgewezen. Volgens Apple overtreedt Flash Installer de human interface guidelines. In plaats van de standaard UIButton maakte Jonah een aangepaste knop, die bij Apple niet in de smaak viel. Jonah paste het knopje weer aan.

Hij diende de applicatie meteen opnieuw in. Maar ook dat werkte niet: het werd om dezelfde redenen afgewezen. Jonah weet nu niet hoe Apple het wil hebben, maar gaat zondag de applicatie opnieuw indienen bij Apple. De ontwikkelaar denkt dat het zijn eigen fout is en gaat gewoon door met het aanbieden van de applicatie.

Ondertussen is hij ook nog bezig met de applicatie Pong.

Via: The Loop Blog
Tipgever: Marco
NB: Jonah goochelt wat met versienummers, maar ik ga er vanuit dat hij 1.0.0 t/m 1.0.3 bedoelt en niet van 1.1.1 naar 1.0.2 gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2010, 20:54
Categorieën Apple, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.