iPhone 32GB gelekt bij T-Mobile in Oostenrijk

Op de Oostenrijkse website van T-Mobile is een iPhone 32GB verschenen. Het was te zien in de sectie Coming Soon en is inmiddels weer weggehaald.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 32GBMisschien is het niet meer dan een foutje, maar op de Oostenrijkse website van T-Mobile is een iPhone 32GB verschenen. Het was te zien in de sectie Coming Soon en is inmiddels weer weggehaald. Het toestel dat half-transparant te zien is, lijkt echter van geen meter op de huidige iPhone. Toch was er in juli 2007 een soortgelijk foutje bij T-Mobile Duitsland, waardoor uitlekte dat T-Mobile de iPhone in Duitsland ging verkopen (het duurde daarna nog een paar maanden voordat de verkoop daadwerkelijk van start ging).

De geruchten over de nieuwe iPhone nemen steeds verder toe, vooral wat specificaties betreft. John Gruber van Daring Fireball deed gisteren een poging, met het verhaal dat in de originele iPhone en iPhone 3G dezelfde 400MHz processor wordt gebruikt. De volgende generatie iPhone-processor zal op 600MHz draaien. Dat is in lijn met wat er eerder aan geruchten is uitgelekt. De iPhone wordt nu vooral beperkt door zijn processorkracht, meent Gruber. Straks kunnen we sneller applicaties starten en wisselen tussen applicaties, mede door een grotere hoeveelheid RAM (256 in plaats van 128MB). De prijs blijft hetzelfde: $199 en $299. Het is de vraag in hoeverre Gruber dit nu uit eigen bronnen concludeert, of dat hij gewoon het gerucht van afgelopen dinsdag heeft gelezen.

Via: Engadget en AreaMobile
Tipgevers: xAndyx en Yensr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:29
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerpen oostenrijk, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.