Firmware 1.1.4 bevat info over Ierland, Italië en Oostenrijk

In firmware 1.1.4 zijn sporen teruggevonden van nieuwe mobiele operators. Die bevestigen dat T-Mobile in Oostenrijk en TIM in Italië de iPhone gaan verkopen. Nieuw is een vermelding van O2 voor de verkoop in Ierland.

O2 Ierland, T-Mobile Oostenrijk, TIM ItaliëFirmware 1.1.4 is nu een paar dagen uit en gaandeweg wordt steeds meer duidelijk hoeveel (of eigenlijk: hoe weinig) veranderingen de softwareupdate bevat. Gebruikers melden dat eerdere Bluetooth- en SMS-problemen zijn opgelost en dat ze een sterker signaal hebben, maar verder lijkt 1.1.4 niet meer dan een tussentijdse service-update die niet langer kon blijven wachten. Toch valt er ook nog wel iets nieuws te ontdekken: bijvoorbeeld informatie over bundels van nieuwe operators in Italië, Ierland en T-Mobile.

Dat de iPhone in TIM Italië en in T-Mobile Oostenrijk zal worden uitgebracht, stond eigenlijk al wel vast. In de firmware is daar nu het bewijs voor te vinden. Ook is een derde operator opgedoken: O2_ie.bundle wijst erop dat de iPhone in Ierland via O2 aangeboden gaat worden. Eerder deze maand bevestigde T-Mobile CEO Hamid Akhavan al dat zijn bedrijf de iPhone in de “eerste helft van 2008” in Oostenrijk op de markt gaat brengen.

Eerlijk gezegd was er ook weinig kans dat Mobilkom, de grootste operator in Oostenrijk, de iPhone zou gaan verkopen. CEO Boris Nemsic had vorig jaar september zijn eigen Scheepbouwer-moment.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2008, 11:56
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.