Financierders gezocht voor iPad-kwast The Flow

Als er genoeg financierders komen, brengen de Amerikanen Russ en Anthony een kwast op de markt die kan schilderen op het iPad-beeldscherm. The Flow moet aanvoelen als een echte kwast en heeft echte haartjes.

Kwasten en een iPadOp moment van schrijven is er al een kwast verkrijgbaar voor de iPad. Dat is de Nomad Brush, die sinds 22 februari online te koop is. We hebben die zelf niet getest, maar onze lezers wezen er al op dat de kwast geen veeg ‘op papier’ krijgt in de trailer van de Nomad Brush. De kwast was in ieder geval niet goed genoeg voor de Amerikanen Anthony en Russ, die een Kickstarter-project begonnen om hun nieuwe iPad-kwast The Flow te kunnen financieren.

De kwast heeft echte haartjes en in een eerste video is te zien dat de kwast ook daadwerkelijk doet wat ‘ie moet doen: schilderen op het scherm van de iPad. In de video zegt Russ dat schilderen met een vinger wel kán op de iPad, maar dat het veel frictie veroorzaakt tussen de vinger en het scherm en dat het niet het gevoel geeft van het hanteren van een kwast.

The Flow is een Kickstarter-project. Dat betekent dat de heren via de website Kickstarter geld bij elkaar sprokkelen om de productie van The Flow te realiseren. Op dit ogenblik hebben Russ en Anthony nog 7.500 dollar te gaan in 26 dagen. Wie meer dan 30 dollar (21 euro; 20 dollar plus 10 dollar verzendkosten) investeert, betaalt niet alleen mee aan het project, maar krijgt ook een Flow opgestuurd als de productie is gehaald. Als het project te weinig geld bij elkaar sprokkelt, krijgt de investeerder zijn geld terug.

Kwasten en een vinger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 22:04
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.