Fake Bono laat witte Beatles iPhone en U2 (RED) iPhone uitlekken

Fake Bono is op de weblog van Fake Steve Jobs uit de school geklapt over twee nieuwe iPhone-modellen: een witte Beatles iPhone en een rode U2 iPhone waarvan een deel van de opbrengst naar Afrika gaat.

Red iPhoneMisschien was het je al opgevallen: Bono heeft zojuist een Special Edition Beatles White iPhone en een U2 (RED) iPhone aangekondigd. Plaats van handeling: niet op een podium met Steve Jobs, maar op de weblog Secret Diary of Steve Jobs. Volgens Fake Steve Jobs is de weblog gehackt door iemand die zich voordoet als Paul Hewson, beter bekend als Bono. Steve Jobs en Paul McCartney gaan samen de witte iPhone aankondigen, met daarop alle Beatles-albums die ooit door de band zijn uitgebracht, plus de solo-albums van Ringo “in case you’re into that kind of thing”.

Vervolgens kondigt Fake Bono ook nog de U2 iPhone (RED) aan, volgens de artiest dé Rock and Roll iPhone met 64 gigabyte opslagruime, volgepakt met alle rock en roll die je je maar kunt voorstellen: Beatles, Stones, Led Zeppeling, U2, Nirvana, Pearl Jam. “If it rocks, it’s in here”. Steve Jobs zou Bono de volgende generatie iPhone hebben laten zien tijdens Thanksgiving. Nieuw is ook het miniatuur clickwheel, waarmee je door muziek kunt bladeren zonder op het scherm te moeten tappen. Als Apple de U2 (RED) iPhone voor 999 dollar verkoopt, is er volgens Fake Bono genoeg over om $400 naar Afrika te sturen en nog steeds winst te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2007, 10:38
Categorie Providers
Onderwerpen fake, numbers, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.