In de App Store: Pocket God 16, Twitterific 2.0, NIN Access en Zen Bound met Nostalgia-boom

Pocket God episode 16, de update van NIN Access en de nieuwe versie van Twitterrific zijn nu in de App Store verkrijgbaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pocketgod 16Er is een nieuwe episode van Pocket God beschikbaar: nummer 16 heeft de titel ‘Tyrannosaurus Strikes Back‘. In deze aflevering krijg je te maken met een dinosaurus die op zoek is naar zijn moeder en ondertussen wat eilandbewoners verslindt. Ook al aangekondigd en nu daadwerkelijk verkrijgbaar in de App Store: Twitterrific 2.0.

twitterrific De afgelopen weken waren de twitterende iPhone-bezitters min of meer in twee kampen verdeeld: Tweetie (betaald) of Twitterfon (gratis). De tientallen andere Twitter-applicaties voor de iPhone werden nauwelijks meer gebruikt. Met Twitterrific is er nu een derde alternatief, terug van weggeweest. De nieuwe versie heeft alle belangrijke functies die eerder ontbraken: meerdere accounts, zoeken, trends bekijken, een nieuwe gebruikersinterface en de mogelijkheid om de lengte van je tweetstroom zelf in te stellen. We publiceerden eerder al een vooruitblik naar Twitterrific 2.0. TUAW is wildenthousiast over de nieuwe versie.

Het zal niemand ontgaan zijn dat NIN Access uiteindelijk ongewijzigd in de App Store is terechtgekomen. Andere ontwikkelaars zijn daar niet blij mee. Polar Bear Farm, die nog steeds op goedkeuring van Faces wacht, zegt op Twitter: “Apparently all it takes to get an app approved is to swear and publicly abuse people.”

zen boundZen Bound 1.2.1 is ook in de App Store verkrijgbaar. Deze nieuwe versie is voorzien van een nieuwe Nostalgia-boom met speelgoed, zoals eerder besproken. De prijs van de game is bovendien verlaagd naar €2,39!

Tips van Martijn, Jessica en Truckdriver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 19:48
Categorie iDevices
Onderwerpen pocket god, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.