EvaMouton

Eva Mouton Pix: foto’s versieren met dino’s, katten en worsten

Dankzij de kleurrijke cartoons van Eva Mouton maak je zelfs van de saaiste foto's nog een vrolijk kunstwerkje.

EvaMoutonIeder jaar thuiskomen met nagenoeg dezelfde vakantiefoto’s gaat op een gegeven moment vervelen, maar wat nu als er op dat strand een cartooneske dino met een parasol staat, terwijl een kat met een duikbril in de zee dobbert?

Eva-Mouton-2Dankzij de kleurrijke tekeningen van Gentse illustrator Eva Mouton vul je een doorsnee vakantiekiekje in een handomdraai aan met cartooneske figuren en objecten die rechtstreeks uit een kinderboek gestapt lijken te zijn.

Wekelijks verzorgt Mouton als freelance tekenaar de getekende column ‘Eva’s Gedacht’ voor het Belgische weekblad De Standaard. Die tekenkunsten zijn overal terug te vinden in Eva Mouton Pix, naast de figuurtjes om in je foto te plakken, is de volledige app voorzien van een cartoonesk stijltje. Kijk bijvoorbeeld maar naar de sluiter, waar met grote letters ‘káááás’ op staat als je een foto afdrukt.

Snel bewerken en delen

Nadat je een foto gemaakt hebt of vanuit je camerarol hebt geselecteerd krijg je de keuze uit negentig stickers om op je foto te slepen. Door er op te tikken spiegel je ze, en met twee vingers pas je het formaat en positie aan. Heel intuïtief dus, en daarom bij uitstek geschikt voor kinderen die ook graag foto’s bewerken.

Als je tevreden bent met het resultaat sla je jouw creatie op in je camerarol of deel je hem direct op populaire sociale netwerken als Facebook en Twitter.

Eva-Mouton-Pix

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2015, 11:00
Categorie Apps
Onderwerp fotobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.