apple-watch-winnaar-marco-voets

Winnaar Apple Watch neemt prijs in ontvangst (foto)

Prijswinnaar Marco Voets kwam op de redactie van iCulture langs om zijn gewonnen Apple Watch in ontvangst te nemen. Gefeliciteerd!

Woensdagmiddag kwam prijswinnaar Marco Voets uit Vught langs op het iCulture-hoofdkwartier, om zijn gewonnen Apple Watch in ontvangst te nemen. Altijd leuk natuurlijk, want zo vaak komen er geen lezers over de vloer in ons kantoor aan het Rokin. En het wordt helemaal leuk als je ook nog iemand blij kan maken, met een Apple-product dat nog niet in de Nederlandse winkels ligt.

apple-watch-winnaar-marco-voets

Marco had zijn 4-jarige zoontje meegenomen, waarmee hij in de auto al grapjes maakte over praten tegen zijn horloge. Dat bleef niet bij een grapje, want Marco ging meteen zijn gewonnen Apple Watch uitpakken en koppelen met zijn iPhone – waarbij hij beloofde om nooit meer iWatch te zeggen…

Marco, veel plezier met de gewonnen prijs! We zagen al dat je er volop van geniet.

We hebben de Apple Watch verloot tijdens het iCulture-lezersonderzoek, waar erg interessante resultaten uit zijn gerold. Een aantal gegevens daaruit hebben we al met jullie gedeeld via een infographic.

Wil je alles te weten komen over de Apple Watch, check dan onze uitgebreide review van meer dan 15.000 woorden. Daarin belichten we alle voor- en nadelen van deze smartwatch en kijken we naar de gebruikservaringen en de praktische bruikbaarheid van de Apple Watch. Of bekijk hieronder (nog eens) onze reviewvideo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2015, 10:59
Categorie Achtergrond
Onderwerp lezersonderzoek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.