Erica Sadun’s Light en Vista Perfection niet langer verkrijgbaar

De applicatie Light van Erica Sadun is uit de App Store gehaald, waarschijnlijk omdat er teveel getweakt was met de verlichting. En de ontwikkelaar van Vista Perfection moet na een juridische dreigbrief van Microsoft stoppen met Vista Perfection 2.0.

Vista PerfectionEr zijn zoveel zaklampen te vinden in de iTunes App Store, dat je deze ene niet zult missen. Erica Sadun’s applicatie Light is verwijderd uit de App Store, zo zou moeten blijken uit een Twitter-berichtje met de titel ‘RIP Light‘. Het heeft er waarschijnlijk mee te maken dat Erica iets teveel in de code heeft getweakt waardoor de schermverlichting sterker werd dan door Apple is toegestaan. Bij het afsluiten van de applicatie werd de helderheid overigens wel weer teruggezet naar de normale instellingen. Op Erica’s weblog zal vandaag nog wel wat meer informatie verschijnen.

Microsoft is in actie gekomen tegen een hacker met de naam ebl4287, de man die de VistaPerfection-software voor de iPhone uitbracht. Op ModMyiFone schrijft ebl4287: “Due to a big fat legal letter that was sent from Microsoft, I will no longer be making/distributing Vista themes.” Met Vista Perfection kon je je iPhone een Vista-metamorfose geven. Afgelopen mei kondigde de ontwikkelaar aan dat er een versie 2.0 aan zat te komen, met meer dan 90 iconen, een Vista-wallpaper, dock en aan/uit-mechanisme. Blijkbaar is Microsoft ook op ModMyiFone actief.

Via: The Register

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2008, 8:31
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.