EasyAppReviews regelt reviews bij ruim 40 iPhone-sites

EasyAppReviews is een nieuwe dienst, waarbij je je applicatie kan laten reviewen door zo'n 40 sites. Je hoeft alleen een formuliertje in te vullen en EasyAppReviews doet de rest.

easyappreviewsVoor elke denkbare iPhone-dienst is inmiddels wel een aanbieder die je kan helpen. Zelfs bij het laten reviewen van je zelfgemaakte iPhone-applicatie. EasyAppReviews is een nieuwe dienst waarbij je als iPhone-ontwikkelaar alleen maar een formuliertje hoeft in te vullen. EasyAppReviews zorgt daarna dat meer dan 40 reviewsites een berichtje krijgen, met het verzoek om de applicatie te bespreken. Reviews helpen om een applicatie onder de aandacht van het publiek te brengen, maar veel ontwikkelaars hebben het daarvoor te druk.

EasyAppReviews beweert dat proces uit handen te nemen: er zijn inmiddels honderden reviewsites en die verschillen allemaal in de manier waarop je een applicatie ter review moet indienen. Er zijn zelfs reviewsites die zo overspoeld worden door aanvragen, dat ze het contactformulier maar helemaal hebben verstopt. De bedenkers van EasyAppReviews (iCOOLgeeks) hebben al meer dan 20 applicaties in de App Store staan, weten dus bij wie ze moeten zijn en proberen daar nu munt uit te slaan met een nieuwe dienst.

Een basispakket met aanmelding bij 15 sites kost €29,95 en voor het volledige pakket van 35 reviewsites betaal je $59,95. Zelf doen kan natuurlijk ook.

Meer info: EasyAppReviews

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2010, 15:03
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.