App Store Economy in cijfers: infographics

De App Store bevat nu 133.979 applicaties en de gemiddelde iPhone-gebruiker gaf in december $10 uit aan iPhone-applicaties. Dat en meer vind je in de infographics 'App Store Economy'.

infographicsGigaOM heeft indrukwekkende infographics gemaakt, waarbij ze de App Store-economie in cijfers op een rijtje zetten. Er zijn nu 133.979 applicaties beschikbaar om te downloaden, gemaakt door 28.000 ontwikkelaars die gemiddeld 4,78 dagen wachten op goedkeuring. De gemiddelde iPhone-bezitter downloadde 3,7 apps in december waarvan een kwart was betaald. De meeste betaalde applicaties kosten $0,99 en elke iPhone-bezitter geeft maandelijks $10 aan applicaties uit.


Nog niet genoeg van de cijfers? Dan is op GigaOM het volledige overzicht te zien.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 januari 2010 om 11:37
Onderwerp
Categorie
iDevices

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.