Alternatieve toetsenbordindelingen in ModMyi repo (jailbreak)

In de repository van ModMyi zijn een aantal alternatieve indelingen verschenen van de ontwikkelaars Buck Bailey en chronzz voor het toetsenbord van de iPhone en iPod Touch. Het gaat om een Azerty, Colemak, Dvorak, Qzerty en verbeterde Qwerty indelingen genaamd bQwerty en bQwerty Five Row waarvan de laatste gebruik maakt van vijf rijen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

In de repository van ModMyi zijn een aantal alternatieve indelingen verschenen van de ontwikkelaars Buck Bailey en chronzz voor het toetsenbord van de iPhone en iPod Touch. Het gaat om een Azerty, Colemak, Dvorak, Qzerty en verbeterde Qwerty indelingen genaamd bQwerty en bQwerty Five Row waarvan de laatste gebruik maakt van vijf rijen (zoals weergegeven in de afbeelding hiernaast).

De bQwerty en Qwerty Five Row indelingen van Buck Bailey zijn beschikbaar voor $1,00 per stuk. Beiden bieden onder andere de mogelijkheid om 44 toetsen naar eigen voorkeur in te stellen en werking in zowel de portrait als de landscape modus. De iAzerty, iColemak, iDvorak, iQwerty en iQzerty indelingen van chronzz zijn gebundeld beschikbaar voor $1,99.

Via de repository van BigBoss is voor de meeste indelingen ook een gratis variant beschikbaar. Je kunt de beschikbare indelingen onder andere bekijken door in Cydia naar Sections te gaan en te kiezen voor Keyboards.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:53
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, qwerty, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.