Duurste iPad-hoesje ter wereld kost 6.900 dollar

David Heil heeft een duur iPad-hoesje gemaakt van 6900 euro. Het hoesje is gemaakt van alligatorleer. Ontwerper Oscar de la Renta bracht eerder ook een duur hoesje uit, maar die was maar 390 dollar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad-case-david-heilEr zullen ongetwijfeld juweliers en designers zijn die een nóg duurder hoesje op de markt gaan brengen, maar voorlopig heeft David Heil de duurste gemaakt. Deze ontwerper maakte een complete lijn van exotische lederen cases. Het hoesje op de foto kost 6.900 dollar en is gemaakt in Italië… van alligatorleer. Er zitten nog meer dure cases in de collectie van David Heil, zoals een 12.900 dollar dure laptophoes en een 7.800 dollar kostende horlogehouder. De iPad-case is bijna 15 keer duurder dan een losse iPad en is een koopje in vergelijking met de 390 dollar kostende iPad-case die ontwerper Oscar de la Renta afgelopen januari op de markt bracht.

oscar-delarentaDe la Renta maakte cases van krokodillenleer, parelroze python en rode python (zie hiernaast). De variant in krokodillenleer is daarbij nog het goedkoopste: 290 dollar. Niet echt diervriendelijk, maar misschien is het een idee om het goedkopere hoesje van De la Renta te kopen en het restant van de 6900 dollar te doneren aan een dierenstichting?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.