Drie nieuwe iPhone-reclamespots: Wikipedia, Google Maps en Music Store

Apple heeft drie nieuwe reclamespots voor de iPhone online gezet. Ze laten zien wat er handig is aan de iTunes Wifi STore, Google Maps en informatie opzoeken op Wikipedia.

Apple heeft een nieuwe serie reclamespots op de website gezet. De eerste, met de titel ‘Bet’ sluit mooi aan op een artikel dat we eerder hebben geschreven. Dat ging over betwetende iPhone-bezitters waarbij elke discussie doodvalt omdat mensen zo makkelijk informatie kunnen opzoeken. In dit geval gaat het over de beste topscorer aller tijden in de NBA. Het antwoord daarop blijkt op Wikipedia te vinden.

Spotje twee met de titel ‘Brilliant’ laat de voordelen van de nieuwe Google Maps zien, met name hoe makkelijk je een ruwe plaatsbepaling kan doen en hoe je met de gegeven route-instructies naar een bepaalde locatie kunt gaan.

De derde commercial is ‘Music Store’. Dit laat zien hoe makkelijk het is om muziek te beluisteren en te kopen via de iTunes WiFi Music Store. Om dat te demonstreren koopt iemand het nummer Aerodynamic van Daft Punk rechtstreeks vanaf de iPhone.

Bekijk het zelf: iPhone tv ads

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2008, 16:20
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.