DreamCatcher brengt iPhone Video Recorder uit

Ontwikkelaar DreamCatcher heeft na de iPhone Sound Recorder nu ook de iPhone Video Recorder uitgebracht. De applicatie maakt video-opnames in mpeg4-formaat met een maximale framerate van 15 fps.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Video RecorderOntwikkelaar DreamCatcher heeft een applicatie uitgebracht waarmee je video’s kunt opnemen. Het is niet de eerste videorecorder (uShow en ShowTime waren er al) en het is ook niet de goedkoopste: na de testperiode van 30 dagen moet je er $19,95 voor betalen. DreamCatcher bracht eerder al software uit om audio-opnames te maken: de iPhone Sound Recorder.

iPhone Video RecorderVolgens de ontwikkelaar is het nu al “the world’s leading iPhone Video Recorder software”. De applicatie neemt audio en video op in gecomprimeerd mpeg4-formaat met een framerate van maximaal 15 fps. Een uur video in hoge kwaliteit neemt 60MB in beslag. Na het maken van de video kun je het eindresultaat downloaden naar de computer of per e-mail versturen.

Om iPhone Video Recorder te installeren voeg je de volgende source toe aan Installer: http://www.iphone-recorder.com/install2

Je kunt ook downloaden via deze link: iphonevideorecorder.pxl

Meer info: iPhone Video Recorder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.