ClearCam plakt 2 megapixel foto’s samen tot 4 megapixel (Cydia)

ClearCam is een nieuwe iPhone-applicatie, waarmee foto's kunt samenvoegen tot een resolutie van 4 megapixel. Ook kun je snel 6 foto's achter elkaar maken.

ClearCamClearCam is een nieuwe iPhone-applicatie, verkrijgbaar via Cydia. Het belooft om je 2 megapixel foto’s samen te voegen tot 4 megapixels door het samenvoegen van zes normale foto’s. Dat is niet zo spectaculair als de 1474 megapixel foto die tijdens Obama’s inauguratie werd gemaakt, maar je moet ergens beginnen. Met de applicatie maak je 6 foto’s die vervolgens door de applicatie worden verwerkt, wat zo’n 30 tot 40 seconden duurt. Maar meer megapixels is geen garantie voor succes, want de resolutie is weliswaar hoger, maar de kwaliteit van de foto is nog net zo goed (of slecht) als bij een normale 2 megapixel foto.

De bestanden worden ongeveer tweemaal groter in omvang. ClearCam heeft nog meer leuke functies: bijvoorbeeld eentje die tijdens sportmomenten van pas komen. De applicatie kan in 2,5 seconde zes foto’s achter elkaar maken en selecteert daarna de beste. De ontwikkelaar verwachtte op voorhand al dat Apple deze functie toch wel zou afwijzen en koos er daarom voor om de applicatie via Cydia aan te bieden. Je kunt ClearCam 15 dagen proberen; daarna moet je voor $15 de volledige versie aanschaffen.

Meer info: ontwikkelaar Occipital
Via: Gizmodo
Tipgever: Johan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2009, 16:33
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.