Chef Sleeve maakt snijplanken, houder en keukenhoes voor iPad

Chef Sleeve maakt keukenspullen voor de iPad. Je kunt een snijplank met iPad-houder, iPad stand voor het aanrecht en een plastic spatbestendige hoes voor je iPad kopen.

chef-sleeve-ipadAls je de iPad-houder van Chef Sleeve ziet, vraag je je af waarom iemand zoiets nog niet eerder heeft bedacht: een snijplank met een sleuf waar je je iPad kunt insteken. Chef Sleeve maakt allerlei accessoires voor de keuken en laat ze deze week op de Macworld-beurs zien. Het assortiment bestaat uit plastic hoezen (ca. $20) die je om je iPad kunt doen, zodat het scherm bestand is tegen vetspatten en vocht. Maar ook een iPad-houder die in de vaatwasser kan ($35) en een Epicurean snijplank met iPad-houder ($70). Over de plastic hoezen schreven al eens: toen lieten we een iPad zien waarop een eitje was stukgeslagen. Ga je een kookcursus met iPads doen, dan kun je ze in bundels van 50 stuks kopen.

Wat de snijplank betreft: die is gemaakt door Epicurian, een relatief nieuw merk dat je in de betere winkels voor keukenspullen vindt. De snijplank is gemaakt van houtvezels die met een speciale hars worden samengeperst tot een plaat, met weinig impact op het milieu. De snijplank kan in de vaatwasser en is hittebestendig tot 180 graden Celsius. Er zit een gootje rondom, zodat sap van fruit en groente kan wegstromen zonder op je keukenblad of iPad terecht te komen. Vier rubberen voetjes houden de snijplank op z’n plek.

chef-sleeve-2

chef-sleeve-3

De losse iPad-houder bestaat uit meerdere laagjes en is ook in de vaatwasser te reinigen. Je kan je iPad er op twee manieren inzetten, met verschillende kijkhoek.

chef-sleeve-4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2013, 10:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.