CampFire: een slaapzak-case voor de iPad

De CampFire is een hoes voor de iPad, in de vorm van een slaapzak. Door de slaapzak over de iPad te trekken heb je extra bescherming. Het is bovendien een stand.

campfire-ipadJe wil de natuur in, maar je ook genieten van je iPad 2. De CampFire komt je op beide punten tegemoet: je kunt de wildernis in, terwijl je iPad goed is beschermd. Deze slaapzak-case voor je iPad biedt bescherming maar kan ook als houder gebruikt worden. Achterop zit een flink kussen, waarmee je de iPad rechtop kunt zetten op vrijwel elke ondergrond en onder elke gewenste hoek. Je houdt toegang tot alle poorten en ingangen. Moet je weer op Safari, dan trek je de slaapzak over de iPad aan, waarna deze extreem beschermd wordt.

De ontwerpers hebben er rekening mee gehouden dat je in de wilderness ook nog leeuwen en olifanten wilt fotograferen. De case blokkeert daarom niet de camera aan de achterkant. Voor 60 dollar word je de trotse bezitter van deze case, die trouwens ook prima thuis in de tuin of in bed te gebruiken is. De plastic behuizing waarin je de iPad steekt is geschikt voor de iPad 2 en nieuwe iPad.

campfire-ipad-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2012, 7:40
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.