Camera Zoom brengt digitale zoom en meer naar de iPhone

Met de applicatie Camera Zoom kun je tot vier keer digitaal inzoomen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om overal op het scherm te drukken om de foto te nemen. Handig voor foto's van jezelf.

Camera ZoomDe nieuwe applicatie Camera Zoom maakt het mogelijk om tot wel vier keer digitaal in te zoomen met de camera, voordat je de foto neemt. Toch wel een functie die veel mensen missen. Uiteraard zal hierbij de kwaliteit van de foto ook achteruit gaan, dus veel licht is wel gewenst. Een andere functie is dat je overal op het scherm kan drukken om de foto te nemen, wat vooral handig is bij het nemen van een foto van jezelf. Camera Zoom heeft een eigen ingebouwde camera roll waarin je een preview van eerder genomen foto’s kunt bekijken.

InstellingenCamera Zoom is helemaal naar wens aan te passen, want de ‘fullscreen shutter’ – de mogelijkheid om overal op het scherm te drukken om de foto te nemen – is uit te zetten zodat je niet heel de tijd per ongeluk foto’s neemt. Ook kun je zelf bepalen waar de slider, waarmee je inzoomt, zich op het scherm bevindt. Ook deze is op fullscreen te zetten, wat inhoudt dat je overal over het scherm heen kunt schuiven om in of uit te zoomen. Als laatste kun je aangeven dat Camera Roll je eerst nog vraagt of je de genomen foto wel op wilt slaan, zodat je de slechte foto’s niet achteraf weer moet verwijderen.

Camera Zoom kost €0,79 en heeft in de Amerikaanse App Store een gemiddelde beoordeling van 3 sterren.

Downloaden: Camera Zoom (€0,79)

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2009, 13:22
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.