Boekenlijst met Apple’s mogelijke aanbod voor de iBook Store gelekt

TUAW heeft een lijst in handen gekregen van boeken die mogelijk via de iBook Store van Apple verkocht gaan worden. Sommige zijn gratis, andere kosten maximaal 15 dollar.

uitgeverijen apple ebooksOp internet is een lijst gelekt met boeken die mogelijk op de iPad gaan verschijnen. Het gaat om een lijst van 112 titels, in prijs variërend van gratis (Heat Wave, over een hittegolf in Chicago) tot $14,99 (Too Big To Fail, een boek over de financiële crisis). Bij de auteurs vinden we onder andere Stephen King, Malcolm Gladwell, tennisser Andre Agassi en politica Sarah Palin. Er staan fictieboeken, biografieën en non-fictieboeken in de lijst.

De lijst is afkomstig van Apple, al is niet helemaal duidelijk waar het voor is bedoeld: mogelijk een lijst met featured boeken of de eerste lading boeken die via de iBooks Store verkrijgbaar zal zijn. In de lijst komen de New York Times-bestsellers in een aparte categorie voor. Bij de uitgevers staan Hachette, HarperCollins, Holt, Macmillan, Penguin, Random House, Simon & Schuster en Weinstein Books, maar niet McGraw-Hill, de uitgever die beweerde met Apple te hebben samengewerkt en daarbij vroegtijdig de lancering van de iPad verklapte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2010, 22:13
Categorie Apps
Onderwerpen abonnementen, boeken, ebook, facebook, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.