BetterPower maakt combinatie van iPhone-speaker en zware reservebatterij

De Chinese OEM-fabrikant Better-Power Electric heeft een reservebatterij voor de iPhone gemaakt die tegelijk dienstdoet als speaker. Er draagbaar is het niet: het ding weegt 500 gram en past niet in je broekzak.

betterpowerDe Chinese OEM-fabrikant BetterPower Electric heeft een combinatie van een iPhone-speaker en -lader ontwikkeld. Nu is het zo dat de meeste speakersystemen, met uitzondering van de Bose Sounddock en een aantal andere, ook wel je iPhone kunnen opladen terwijl je van de muziek geniet. Maar de insteek van de BP-S500 is anders: die steek je op zak als reservabatterij.


Door het grote formaat (68 x 68 x 98 mm en een gewicht van 500 gram) is BetterPower Electric erin geslaagd een flinke 4800 mAh batterij in te bouwen. Die batterij kan de iPhone in 50 tot 80 minuten volledig opladen en is ook geschikt voor verschillende iPod-modellen en andere apparaten via USB. De speaker kan meer dan 12 uur muziek afspelen, waarbij je het apparaat ook als speakerphone voor je telefoongesprekken kunt gebruiken.

Het wachten is nu op een leverancier die de producten van deze OEM-fabrikant in de markt wil zetten.

Meer info: Better-Power
Via: MacNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 juli 2008 om 10:20
Categorie
Accessoires
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.