Belfry: installeer standaardapps van de iPhone op je iPad (jailbreak)

De jailbreaktweak Belfry maakt het mogelijk om de stock-apps Calculator, Klok, Kompas, Aandelen, Weer en Dictafoon van de iPhone en iPod touch ook op je iPad te installeren. Zonder jailbreak zijn deze niet op de iPad te gebruiken.

BelfryHoewel de iPad iOS gebruikt als besturingssysteem, ontbreken er op de iPad een paar apps die je wel op de iPhone vindt: de Calculator, Klok, Kompas, Aandelen, Weer en Dictafoon zijn wel standaard aanwezig op de iPhone. De jailbreaktweak Belfry zorgt ervoor dat je deze Apple-apps alsnog op je iPad kunt gebruiken. Door de tweak in combinatie met RetinaPad te gebruiken, maken de apps optimaal gebruik van de layout van de iPad.


De zes stock-apps zien er in combinatie met RetinaPad niet helemaal perfect uit op de iPad: zo staan knoppen in sommige gevallen op vreemde plekken. Het is alsnog beter dan het niet kunnen gebruiken van de zes apps, die extra mogelijkheden toevoegen aan iOS. Gebruik je RetinaPad niet, dan verschijnen de apps in de 2x-modus waarin ook andere iPhone-apps te bekijken zijn.

Ook iPad 2-bezitters kunnen van de jailbreak gebruik maken: afgelopen week verscheen er een untethered jailbreak voor de iPad 2 en iPhone 4S.

Belfry is gratis verkrijgbaar via de BigBoss repository.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: iDownloadBlog

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 januari 2012 om 15:54
Categorie
Jailbreak

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.