Battery Pack iV combineert externe batterij met flitser

FastMac, gespecialiseerd in accessoires voor Apple-producten, heeft een opvallende battery pack voor de iPhone geïntroduceerd. Er is zelfs een flitser voor de camera in verwerkt.

battery-packFastMac, een bedrijf gespecialiseerd in het maken van accessoires voor Apple-producten, heeft een opvallende battery pack geïntroduceerd. Qua uiterlijk lijkt de pack een beetje op de door iPhoneclub gereviewde iPhone 3G Juice Pack, maar volgens FastMac is de externe batterij, simpelweg iV geheten, vele malen krachtiger dan de Juice Pack: tot 24 uur spreektijd, tot 72 uur langer muziek luisteren, tot 20 uur extra video kijken, of maar liefst 31 dagen standbytijd.

Naast de extra krachtige batterij bevat de iV nog een aantal andere functies die het apparaat onderscheiden van de concurrentie. Zo heeft het apparaat een LED-flitsertje, dat gebruikt kan worden voor de camera op de iPhone. Ook beschikt het apparaat over een USB-poort, om buiten de iPhone ook andere apparaten te kunnen opladen.

charge_bluetoothDe externe batterij wordt opgeladen via de 30-pins dock connector, en past bovendien in het iPhone 3G-dock en het Apple Universal Dock. Je kunt je iPhone gewoon blijven gebruiken terwijl je de iV oplaadt.
De iV is te bestellen via de website van FastMac en is verkrijgbaar voor zowel de eerste generatie iPhone als de iPhone 3G. De versie die geschikt is voor de eerste generatie iPhone kost $79,00 en de versie voor de 3G kost 10 dollar meer. In beide gevallen komen hier nog verzendkosten bij.

Via: Gizmodo, MacRumors en FastMac.

Een nieuwtje van Christiaan Widdershoven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2008, 21:09
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.