‘Apple werkt nu al aan iOS 8.0.1’

Apple is intern al begonnen met testen van iOS 8.0.1, zeggen bronnen. Vreemd is dat overigens niet, want iOS 8 is vrijwel afgerond.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ios-8-plaatjeiOS 8 is nog niet eens verschenen, maar volgens bronnen van BGR werkt Apple nu alweer aan iOS 8.0.1. Op het moment is Apple druk bezig met het voorbereiden van een testversie voor geselecteerde testpartners. In iOS 8.0.1 zitten hoogstwaarschijnlijk vooral bugfixes.

Vermoedelijk heeft Apple de laatste hand aan iOS 8 gelegd en worden nieuw gevonden bugs opgelost in iOS 8.0.1. Dat betekent ook dat de Golden Master (GM) van iOS 8 zeer binnenkort moet verschijnen. Dat sluit nauw aan op de verwachtingen: op 9 september organiseert Apple een speciaal evenement, waarbij vermoedelijk ook de iOS 8 GM wordt uitgebracht. De Golden Master is meestal identiek aan de publieke versie, wat betekent dat de ontwikkeling van iOS 8 nagenoeg is afgerond.

Afgelopen jaar zagen we Apple ook al vroeg iOS 7.0.1 voorbereiden. Zo vroeg zelfs, dat de update twee dagen na iOS 7 verscheen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2014, 10:24
Categorie Geruchten
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.