Apple Store is down; de nieuwe MacBooks komen eraan (update)

De Apple Store is down, in afwachting van de aankondigingen die rond 19:00 uur zullen volgen. Wij zullen na afloop verslag doen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store DownDe Apple Store is down, de Apple Store is down! Omdat er deze keer weinig kans is op iPhone-nieuws en omdat wij en onze co-auteurs vanwege vakantie/ziekte/studie niet in staat zijn om live verslag te doen, zullen we na afloop van het evenement een samenvatting maken – als er tenminste iets te melden is dat voor iPhone-gebruikers interessant is, want die kans is niet zo groot. Eén lichtpuntje is er nog wel: de 32GB iPhone waar al zo lang over gespeculeerd wordt. Een ander gerucht betreft een $800 kostende Macbook, die het marktaandeel van Apple volgens analisten wel met 50% omhoog kan stuwen.

dockVoor het nieuws over de Macbooks kun je het beste terecht op Mac-sites zoals MacRumors, AppleInsider, One More Thing en MacFreak. Wil je het evenement live volgen, dan kan dat op Slashgear en op Gizmodo.

 

Nog handiger: de LivePanel-dienst van 9to5Mac, waarmee je vier live-feeds gelijktijdig kunt volgen.

Helaas geen 32GB iPhone aangekondigd en er is ook niets gezegd over de nieuwe 2.2 firmware. Voor al het Macbook-gerelateerde nieuws verwijzen we je door naar de eerder genoemde websites.

Dank aan alle tipgevers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.