Apple Store Covent Garden beroofd van iPads

De Apple Store in Covent Garden is vanochtend beroofd door een groep criminelen op brommers of motoren. Er werden iPads en andere apparaten buitgemaakt, zo verklaarde de politie van Londen. Ook werden twee personen met een tas vol Apple-spullen aangehouden.

covent-garden-politieDe Apple Store aan Covent Garden in Londen is vanochtend beroofd. Een brommerbende zou de winkel zijn binnengedrongen om iOS-apparaten en MacBooks te stelen. De herrie werd voor het eerst opgemerkt door Rob Shoesmith, de man die naast de Apple Store zijn tent heeft opgezet, om aanstaande vrijdag als eerste de iPhone 4S te kunnen kopen. Volgens de Londense politie hebben de dieven iPads en soortgelijke apparaten gestolen. Het zou gaan om zeven personen op brommers of motoren, waaronder een aantal met passagier. Alle personen droegen een helm, die hun gezicht bedekte.

De politie probeerde één van de dieven tot staan te brengen, maar raakte het spoor kwijt. Wel werd er nog een achtergelaten brommer gevonden en werden twee personen aangehouden, die een tas met Apple-producten bij zich droegen. De winkel aan Covent Garden is sinds augustus 2011 open. Het werd afgelopen week gebruikt om de iPhone 4S-keynote live te streamen voor een groep Europese journalisten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2011, 13:42
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.