Apple stelt iOS 5.0.1 met batterijfix beschikbaar

Apple heeft vanavond iOS 5.0.1 officieel beschikbaar gesteld voor het grote publiek. De update lost problemen op met de batterijduur, die sinds iOS 5 waren ontstaan. Vooral gebruikers van een iPhone werden erdoor getroffen. Gebruikers van de eerste generatie iPad kunnen met iOS 5.0.1 nu ook multitasking-vingerbewegingen gebruiken. Tot nu toe werd iOS 5.0.1 alleen […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iOS 5Apple heeft vanavond iOS 5.0.1 officieel beschikbaar gesteld voor het grote publiek. De update lost problemen op met de batterijduur, die sinds iOS 5 waren ontstaan. Vooral gebruikers van een iPhone werden erdoor getroffen. Gebruikers van de eerste generatie iPad kunnen met iOS 5.0.1 nu ook multitasking-vingerbewegingen gebruiken. Tot nu toe werd iOS 5.0.1 alleen beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars, die ermee konden testen of hun apps nog compatibel zijn. iOS 5.0.1 is te downloaden via iTunes. Apple stelt de software ook over-the-air beschikbaar, zoals vanaf iOS 5 mogelijk is.

De update is geschikt voor de eerste en tweede generatie iPad. Ook de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S en de derde/vierde generatie iPod touch zijn geschikt. Mogelijk lost het ook een simkaartprobleem op, dat sommige mensen hadden met de iPhone 4S.

ios 501 ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:36
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.