‘Apple start productie iPhone 5S dit kwartaal, introductie zomer 2013’

Apple gaat in het tweede kwartaal van 2013 beginnen met de productie van de iPhone 5S. Het toestel kan in de zomer al geïntroduceerd worden. Ook werkt Apple aan een goedkopere iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5s tafelDe Wall Street Journal meldt dat Apple dit kwartaal begint met de productie van de volgende generatie iPhone. Een introductie in de zomer is daardoor haalbaar, mogelijk in augustus. De nieuwe iPhone heeft dezelfde afmetingen en vorm als de huidige iPhone 5, zoals al werd verwacht.

Ook zouden er een snellere chip en een verbeterde camerasensor in zitten. The Wall Street Journal, die doorgaans goed op de hoogte is van de plannen van Apple, schrijft:

Apple Inc. AAPL +1.09% plans to begin production of a new iPhone similar in size and shape to its current one in the second quarter of the year, according to people familiar with the device’s production, teeing up a possible summer launch for the next version of its flagship device.

Insiders die op de hoogte zijn van de productieplannen hebben dat verteld aan de krant. Tegelijk is Apple bezig met partners in Azië om een goedkopere iPhone te maken, die in de tweede helft van 2013 op de markt kan verschijnen, zeggen de bronnen. Apple is naar verluidt aan het testen met een plastic behuizing in meerdere kleuren. Het toestel zou beschikken over een 4-inch scherm, net als de iPhone 5. Maar er is nog veel onzeker over dit toestel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2013, 14:00
Categorie Apple
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.