Apple maakt sectie voor reisgidsen in de iTunes Store

Apple heeft een aparte sectie 'Travel Guide' in de iTunes Store gemaakt. Het bevat een mix van reisgidsen, taalgidsen, reisdocumentaires en films die met reizen te maken hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

travelguide
Apple heeft een nieuwe sectie aan de iTunes Store toegevoegd: reisgidsen. In het blokje ‘More in music’ vind je in de Amerikaanse App Store de nieuwe optie ‘Travel Guide’. Het blijkt hierbij om veel meer te gaan dan alleen maar muziek: in feite is het mix van iPhone-applicaties, podcasts, audioboeken en wereldmuziek.

Onder het subkopje Language vind je bijvoorbeeld vertaalapplicaties, applicaties waarmee je een taal kun leren, podcasts met taalcursussen en audiobooks om een vreemde taal te leren. Bij More Travel Tools vind je applicaties zoals FlightTrack, iCarPark, Currency Exchange en World Newspapers. Verder vind je de verfilming van Jules Verne’s Around The World in 80 Days en reisvideo’s van bijvoorbeeld The Travel Channel in het overzicht. Veel meer dan reizen dus en eigenlijk gewoon een dwarsdoorsnede van wat er op reisgebied te vinden is in de App Store.

Er is ook een nieuwe sectie ‘Commercial Succes’ opgenomen, waarin je muzieknummers vindt die recent in tv-commercials zijn gebruikt. In de Nederlandse App Store zijn de secties nog niet aanwezig.

taalgids

Meer info: iTunes Travel Guide (Amerikaanse App Store)
Via: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:40
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.