Apple kondigt iTunes Festival voor september 2013 aan

Apple heeft bekendgemaakt dat iTunes Festival dit jaar wederom in september zal plaatsvinden. Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson en Jessie J treden op.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iTunes FestivalApple heeft bekendgemaakt dat het iTunes Festival dit jaar wederom in Londen zal plaatsvinden in september. Tijdens het muziekevenement zullen verschillende artiesten tussen 1 en 30 september een concert geven, dat vorig jaar ook te bekijken was vanuit de bijbehorende iPhone-app en op de Apple TV. Wie er allemaal dit jaar optreden is nog niet bekend, maar Apple heeft wel gezegd dat Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson en Jessie J tussen het aanbod zullen zitten.

Het is ook mogelijk om een iTunes Festival-concert bij te wonen, maar je kunt niet zomaar een kaartje kopen. Tickets voor de evenementen worden alleen verloot door mediabedrijven verspreid over de wereld. Het kijken van de hiervoor bedoelde livestreams is echter gewoon gratis.

Volgens Apple hebben er tot nu toe 370 artiesten opgetreden tijdens het iTunes Festival, voor een publiek van in totaal 370.000 bezoekers. Online zouden “tientallen miljoenen mensen” naar de concerten hebben gekeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2013, 10:45
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.