Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

‘Apple gaat .Mac ook voor Windows uitbrengen’

Er zijn geruchten dat .Mac een makeover krijgt, met nieuwe functies voor het draadloos synchroniseren van e-mail, adressen en afspraken met de iPhone, ook voor Windows-gebruikers!

DotmacEen oud gerucht steek opnieuw z’n kop op: eind maart schreven we dat de SDK aanwijzingen bevat voor sychronisatie met .Mac. Daaruit bleek, dat het straks misschien mogelijk is om draadloos gegevens uit te wisselen met je online opslagruimte van .Mac. Nu zijn er opeens geruchten dat .Mac een complete makeover zal krijgen, die samenvalt met de lancering van iPhone 2.0.


TUAW zegt een tip te hebben ontvangen, waaruit blijkt dat je straks met .Mac over-the-air (d.w.z. draadloos) kunt sychroniseren. Het gaat daarbij om afspraken, contacten en e-mail, vergelijkbaar met Exchange.

Daarnaast komt .Mac ook voor Windows-gebruikers beschikbaar. Op deze manier kunnen iPhone-bezitters die geen Exchange tot hun beschikking toch ook profiteren van een aantal nieuwe functies in firmware 2.0. De prijs van 99 euro per jaar van .Mac wordt daardoor voor veel mensen toch weer wat beter te rechtvaardigen.

Verschillende websites schrijven ook over pushmail, dat op de iPhone beschikbaar zou komen. Dat zou blijken uit het nieuwe scherm Fetch New Data, waarbij je kunt kiezen tussen ‘fetch’ of ‘push’. Een screenshot daarvan lieten we overigens meteen al zien bij de aankondiging van de nieuwe SDK.

Via: iClarified, TUAW
Meer over .Mac: Apple

Truckdiver, bedankt!

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.