Aparte iPhone-speaker: de Firefly van Vestalife

Vestalife gaat op CES 2009 een aparte iPod/iPhone-speaker laten zien: de Firefly. Die lijkt in veel opzichten op de al eerder uitgebrachte Ladybug, maar dat is met opzet: het bedrijf wil het bestaande productdesign verder verbeteren en niet iets compleet nieuws verzinnen. De Firefly heeft meer afgeronde vleugels gekregen, heeft een ingebouwde subwoofer en is […]

Vestalive Firefly
Vestalife gaat op CES 2009 een aparte iPod/iPhone-speaker laten zien: de Firefly. Die lijkt in veel opzichten op de al eerder uitgebrachte Ladybug, maar dat is met opzet: het bedrijf wil het bestaande productdesign verder verbeteren en niet iets compleet nieuws verzinnen.

De Firefly heeft meer afgeronde vleugels gekregen, heeft een ingebouwde subwoofer en is geschikt voor alle iPods en iPhones. Je kunt de iPhone er ook mee opladen, je krijgt er een afstandsbediening bij en de speaker heeft een automatische uitschakelfunctie om de batterij te sparen. Voor andere mp3-spelers zit er een 3,5 mm AUX-aansluiting op de Firefly. De fabrikant levert er speciale dock-connectors voor de iPod mini en iPod nano bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2009, 13:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.