Brief van Steve Jobs aan de Apple community

Het echte verhaal over Steve Jobs' gezondheid is vandaag op Apple.com gepubliceerd, en dan wel door Steve zelf. Hij is herstellende, het kost alleen nog een tijd.

steve-jobs_gezondheidVoor het eerst in tien jaar tijd kan Steve Jobs de kerstvakantie met zijn familie doorbrengen, in plaats van zich intensief te moeten storten op de Macworld Keynote, schijft hij op Apple.com. Phil heeft het dit jaar van hem overgenomen, wat de nodige geruchten over Steve’s gezondheid met zich meebrengt. De gekste verhalen werden gepubliceerd, waardoor Steve heeft besloten een persoonlijk verhaal met de Apple community te delen, waarin hij verteld hoe het nu werkelijk met zijn gezondheid zit.

Gedurende het jaar 2008 heeft Steve Jobs veel gewicht verloren. Zelf had hij geen idee wat de oorzaak ervan zou kunnen zijn, en jammer genoeg wisten de dokters het ook niet. Een paar weken geleden heeft Jobs besloten dat het vinden van de oorzaak en het oplossen ervan de hoogste prioriteit heeft, en hij zich daar volledig op moet storten. Volgens de dokters is de oorzaak dat het niet in balans zijn van Steve’s hormonen ervoor zorgt dat zijn lichaam niet genoeg proteïnen over houdt om gezond te blijven.

Gelukkig is de behandeling hiervan vrij eenvoudig, maar het kost alleen tijd. Pas laat aanstaande zomer lente zal Steve volledig hersteld zijn, en in de tussentijd zal hij gewoon Apple’s CEO blijven.

Hij sluit de brief af met vraag om steun, en dat hij altijd het beste voor Apple voorop zal stellen.

Via: Apple.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2009, 17:31
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.