anySIM: supereenvoudig gratis je iPhone unlocken

Het iPhone Dev Team heeft anySIM uitgebracht, een volledig automatische tool om je iPhone simlockvrij te maken. Installeren en aanklikken is alles wat je hoeft te doen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

anysim, makkelijk iPhone simlockvrij makenEr zijn nu een aantal varianten op de open source software-unlock langs zien komen, allemaal met verschillende grafische interface. Het lijkt erop dat het iPhone Dev Team nu de ultieme versie heeft gevonden. Het werkt via Installer.app, zodat je de software niet meer handmatig hoeft te installeren op de iPhone, maar via EDGE of Wi-Fi kunt binnenhalen.

Voor wie onderweg het overzicht is kwijtgeraakt: eerst was er iUnlock, daarna iUnlock Reloaded en nu anySIM. Downloaden kan hier of hier of desnoods hier.

Instructies zijn eigenlijk niet nodig: installeer de applicatie op je iPhone en start het vanuit de Springboard. De broncode zal pas over een paar dagen beschikbaar worden gesteld, om commerciële profiteurs buiten de deur te houden. Maar zeg nou zelf: dit is zo gemakkelijk te doen, dat je wel heel dom en onhandig moet zijn om nog een commerciële aanbieder ervoor te betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:06
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.