Devicescape: makkelijk verbinding maken met hotspots

Devicescape is een dienst waarbij je makkelijk verbinding kunt maken met draadloze netwerken. De wachtwoorden en andere credentials vul je vooraf op een website in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Devicescape voor iPhoneEen van de vervelendste dingen op de iPhone is dat het nogal wat moeite kost om verbinding te maken met een hotspot of met je eigen netwerk – zeker als je daarbij allerlei accountgegevens, lange wachtwoorden of creditcardnummers moet invullen. Het toetsenbordje van de iPhone is dan niet echt handig. Devicescape had al een hotspot-oplossing voor notebooks, maar biedt nu iets soortgelijks voor iPhones.

Met Devicescape kun je makkelijk verbinding maken met een netwerk waarvan je de credentials (naam, wachtwoord, toegangscode, etc) al eerder hebt ingevuld op een website. Op my.devicescape.com maak je een account aan, waarbij je bijvoorbeeld ook de WPA-keys van je thuisnetwerk of het draadloze netwerk op je werk kunt invullen. Verbinding maken gaat daarna volledig automatisch, met de druk op een knop. Er zijn twee knoppen: Login en Logout, dus er kan eigenlijk niets misgaan. Een uitgebreid testverslag is hier te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2013, 17:17
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.