Alleen voor jailbreakers: PowerTool, Insomnia, TouchCmd, OfflineMaps, SpoofApp, FlixWagon

Er zijn een hoop nieuwe applicaties verschenen voor iPhones met firmware 2.0 en jailbreak. Via Cydia en Installer zijn nu te installeren: Flixwagon, Spoof App, Offline Maps, Touchcmd, Insomnia en Powertool.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

PowerToolEr zijn weer een hoop iPhone-applicaties verschenen voor iPhones die gejailbreakt zijn. We gaan in sneltreinvaart langs een aantal nieuwkomers of terugkomers. PowerTools is een applicatie waarmee je snel een respring of reboot kunt uitvoeren. Versie 2.0 is nu te vinden in Installer 4 via de iSpazio-source.

Insomnia zorgt ervoor dat je iPhone niet in slaapstand gaat. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld iSlsk of MxTube hebt draaien. Te installeren via Installer 4 in de categorie Utilities. Ook deze is te vinden in de iSpazio-source.

InsomniaTouchCmd is een nieuwe applicatie waarmee je allerlei commando’s kunt invoeren, zodat je bijvoorbeeld de rechten van mappen of uitvoerbare bestanden kunt aanpassen. Gemaakt door Gojohnnyboi en te installeren via Installer 4. De applicatie is te vinden via iSpazio en de Community Sources.

In Cydia kun je nu OfflineMaps vinden, een applicatie waarmee je kaarten van Google Maps offline kunt opslaan. Je moet de kaart eenmalig laden waarbij je een slimme inzoomfactor moet kiezen. Daarna hoef je niet meer opnieuw te laden.

Spoof AppSpoofApp is een ondeugende applicatie: hiermee kun je doen alsof je via een ander nummer belt. De applicatie lijkt alleen te werken in de VS en Canada. Je krijgt 5 gratis belminuten en kunt via spoofcard.com extra belminuten bijkopen: dat kost $10 voor 60 minuten, oplopend tot $80 voor 480 belminuten. Altijd grappig als je het voor de grap gebruikt, niet grappig als je ermee mensen gaat stalken. Je kunt de verbaasde reacties van de slachtoffers opnemen met de Record-functie. Via de instellingen kun je je stem verdraaien. Te installeren via Cydia.

Vlak na Qik is nu ook FlixWagon aangepast voor de iPhone 3G. De applicatie is te installeren via de Community Resources in Cydia. Met FlixWagon kun je streaming video uitzenden vanaf je iPhone. De filmpjes komen daarna online te staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:41
Categorie Jailbreak
Onderwerp google maps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.