4iThumbs: handige keyboard overlay?

Er is een nieuw soort keyboard overlay waarmee het makkelijker moet zijn om de toetsen op je iPhone keyboard blindelings te kunnen vinden. 4iThumbs plakt op de juiste plekken kleine bobbeltjes op je iPhone scherm die corresponderen met de toetsen van je toetsenbord.

personal trainerDe accessoires voor de iPhone zijn inmiddels niet meer aan te slepen. We hadden al fietshelmen, oplaadmatten, en iPhone-houders voor het filmen. Nu is er een keyboard overlay waarmee het makkelijker moet zijn om de toetsen op je iPhone keyboard blindelings te kunnen vinden. 4iThumbs plakt op de juiste plekken kleine bobbeltjes op je iPhone scherm die corresponderen met de toetsen van je toetsenbord.

De 4iThumbs is een stickervel dat je op de voorkant van je iPhone plakt nadat je hem netjes uitgelijnd hebt met je toetsenbord. Wanneer je het vel lostrekt blijven er plastic bobbeltjes achter waardoor je toetsen makkelijker te vinden zouden moeten zijn. Daarnaast kun je je overlay ook ‘opbergen’ aan de achterkant van je iPhone als je niet aan het typen bent.

Of we de makers helemaal serieus moeten nemen is niet duidelijk, toch lijkt het product wel degelijk te bestaan. De vraag is alleen wie zoiets gaat kopen. Als je een echt toetsenbord op je telefoon wilt dan heb je keuze genoeg met toestellen als bijvoorbeeld de Blackberry Bold of de Motorola Droid.

Bekijk hieronder een demonstratie van de 4iThumbs:

De 4iThumbs is verkrijgbaar via de website en kost 14,95 dollar voor de portraitmode, en 19,95 dollar voor zowel de landscape- als de portraitmode samen.

Via: iPhoneFreak

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2009, 9:50
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.