23-jarige uitvinder bedenkt LiveSpeakR voor iPhone

De LiveSpeakR is een boombox voor de iPhone, die je makkelijk mee kunt nemen. De speakers klappen weg achter de iPhone en maken het toestel nauwelijks dikker. Nu moet er alleen nog een fabrikant worden gevonden.

LiveSpeakRWaarom is het interessant om te weten dat een iPhone-speaker door een 23-jarige is ontwikkeld? D&G Solutions vindt het de moeite waard om te vermelden in een persbericht: de LiveSpeakR is bedacht door de 23-jarige Erik Groset en doet dienst als ultra-draagbare boombox en speaker voor de iPhone. De speakers kunnen worden weggevouwen achter de iPhone wanneer ze niet worden gebruikt. Daar vormen ze een ‘rugzakje’ die de iPhone volgens de bedenker nauwelijks dikker maakt.

Op de website LiveSpeakR.com zijn alleen artists impressions te zien van de speaker, die op twee AAA-batterijen of een netstroomadapter werkt. Achter de LiveSpeakR bevindt zich een standaard, waarmee je de speakers in verschillende hoeken kunt laten uitsteken. De speakers zijn afgeschermd zodat ze geen problemen met interferentie veroorzaken en waarbij je de iPhone niet in airplane-modus hoeft te gebruiken. Erik Groset is trouwens niet zomaar iemand: hij werd onlangs toegevoegd aan de Young Inventors International Hall of Fame. Groset ontwikkelde de speaker vanuit het standpunt van de eindgebruiker en hield rekening met alles wat een gebruiker in zo’n speakersysteem verwacht. Als de juiste partner kan worden gevonden kunnen we de LiveSpeakR in de zomer van 2008 verwachten… als een Aziatische fabrikant er dan inmiddels niet met het idee vandoor is gegaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2008, 19:01
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.