2008: iPhone haalt Windows Mobile in

De 6% marktaandeel die de iPhone gaat halen, is eigenlijk heel veel. Het betekent dat de iPhone in een jaar bereikt waar Windows Mobile 7 jaar over heeft gedaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ballmer windows mobileToch nog even terugkomen op twee eerdere nieuwtjes: als het waar is dat 6% van de mensen een Apple iPhone gaat kopen, dan is dat toch niet zo dramatisch weinig als we eerder hadden gedacht. Ten eerste betekent 6% dat miljoenen mensen ‘m zullen kopen en ten tweede heeft de iPhone dan in één klap Windows Mobile ingehaald. Dat heeft na zeven jaar ploeteren nog maar 5,6% van de markt veroverd. Maar Steve Ballmer blijft onverstoorbaar optimistisch.

Eigenlijk heeft het weinig zin om naar Steve Ballmer te luisteren. Telkens wanneer iemand naar de iPhone vraagt, heeft hij hetzelfde antwoord klaar: het is te duur, er zit geen toetsenbord op en je kunt er geen Office op gebruiken. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van Steve Ballmer hebben we op YouTube nog een klassieker gevonden: een interview met CNBC-TV op 17 januari 2007. Eenmaal kijken en je kunt alle nieuwtjes waarin de iPhone en Ballmer samen voorkomen voortaan skippen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:21
Categorie Apple
Onderwerp windows mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.