15 dingen die je met Midomi kunt doen

Midomi heeft een update gekregen en biedt nu nog meer handige muziekfuncties. Op de weblog van Midomi worden 15 tips gegeven wat je zoal met de Midomi kunt doen.

MidomiSinds kort is er een nieuwe versie van Midomi in de App Store te vinden. Voor wie het nog niet kent: Midomi is de fantastische gratis applicatie waarmee je muziek kunt herkennen door de microfoon van de iPhone te laten meeluisteren of door zelf een liedje te zingen. De vergelijkbare applicatie Shazam levert volgens de kenners een betere herkenning op (al zijn er nog wat uitdagingen bij klassieke muziek), maar Midomi biedt veruit de meeste mogelijkheden: daar kun je de muziek niet alleen scannen, maar ook zelf neuriën, een naam inspreken en zelf bepalen hoe lang het programma gaat scannen.

De nieuwste versie van Midomi biedt weer wat extra mogelijkheden, zoals Concert Alerts, waarbij je een waarschuwing krijgt wanneer je favoriete artiest een optreden heeft. Je kunt tickets kopen vanuit het programma, waarbij de afhandeling via StubHub wordt gedaan. Met Midomi kun je nog meer leuke dingen doen. Op de weblog van Midomi geven ze 15 mogelijkheden. Zo kun je voor het eerst die nietszeggende liftmuziek herkennen, kun je het eventueel via iTunes downloaden, kun je video’s van artiesten bekijken en krijg je meer zelfvertrouwen omdat je goed kan zingen. Je kunt van Midomi zelfs een gratis microfoon krijgen als je een review over Midomi in iTunes schrijft.

Meer info: Midomi
Installeren: Midomi (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2008, 16:43
Categorie Apps
Onderwerpen herkenning, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.