13-jarige scholier wint prijzenpakket van Apple

De 13-jarige Connor Mulcahey uit Weston (CT) is de winnaar geworden van Apple's wedstrijd ter gelegenheid van de 1 miljardste App Store-download.

bumpWe kunnen opgelucht ademhalen: het prijzenpakket van Apple, bestaande uit een MacBook, een iTunes Gift Card van $10.000 en nog wat kleinigheden zijn niet bij een ‘rijke stinkerd’ terechtgekomen. Helaas is het wel een Amerikaan geworden: de 13-jarige Connor Mulcahey uit Weston (CT) is de winnaar geworden van de wedstrijd die Apple ter gelegenheid van de 1 miljardste App Store-download organiseerde. Naast de MacBook Pro en Gift Card krijgt Connor ook nog een Time Capsule en een 32GB iPod touch. Connor installeerde de applicatie Bump, een applicatie waarbij je makkelijk contactgegevens kunt uitwisselen door twee iPhones tegen elkaar te laten botsen.


Over Connor Mulcahey is niets bekend, dus er valt nog niet uit te sluiten dat het toch een verwend kind is. De Connor Mulcahey’s die op Facebook en in LinkedIn te vinden zijn, zijn een stuk ouder en wonen in een andere Amerikaanse staat.

Via: iLounge en Apple PR

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 april 2009 om 19:20
Categorie
Apple

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.