12 Dagen Cadeaus: vermakelijk spelletje Mr. Crab tijdelijk gratis

Mr. Crab is een vermakelijk spelletje met een krab. In 40 levels moet Mr. Crab omhoog kruipen. Tijdelijk gratis bij Apple's 12 Dagen Cadeaus.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mr-crab-12-dagen-cadeausHet is weer tijd voor een spelletje bij Apple’s 12 Dagen Cadeaus. Oplettende lezers zullen misschien al gezien hebben dat Mr. Crab opeens gratis was. Vandaag is duidelijk waarom: het is Apple’s gratis cadeau van vandaag en het lijkt erop dat dit cadeautje wereldwijd geldt. Mr. Crab is een game, waar we wel een trailer van hebben vertoond, maar die we eigenlijk nooit uitgebreid hebben besproken. En dat is jammer, want de game scoort maar liefst 4,5 sterren bij de spelers. Mr. Crab is een spelletje waarbij je omhoog moet springen in een omgeving met obstakels.

Ontwikkelaar Illusion Labs bracht eerder de twee geslaagde games Touchgrind BMX en Blast-A-Way uit. Sinds begin 2013 is Mr. Crab aanwezig in de App Store. Hij moet van links naar rechts omhoog klimmen in verschillende torens, die gelijk zijn aan levels. Er zijn 27 uitdagingen, die gaandweg lastiger worden. Je moet de juiste volgorde van sprongen maken om er probleemloos doorheen te komen. De gameplay is goed, de vrolijke deuntjes werken mee aan de sfeer en qua thema is de game ook nog heel geschikt voor kinderen. Kortom, een allemansvriend, die Mr. Crab.

Nog één cadeautje, daarna is de 12 Dagen Cadeaus-actie van Apple afgelopen.

Downloaden: Mr. Crab (gratis op 5 januari, normaal €1,79, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:01
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.