12 Dagen Cadeaus: Foo Fighters 12 Days of Christmas-single gratis op de iPad

Op de twaalfde dag van Apple's 12 Dagen Cadeaus-actie wordt er een muzieksingle van de band Foo Fighters weggegeven. Deze bevat een live videoclip, een livetrack en een gewone muziekopname.

12 Dagen Cadeaus Foo FightersApple geeft vandaag een twaalfde – en tevens laatste – cadeau weg tijdens de 12 Dagen Cadeaus-actie. Dit keer is er een muzieksingle met drie nummers van de Amerikaanse rockband Foo Fighters te downloaden. Het gaat om een liveclip van Arlandia, een livetrack van Everlong en een gewone opname van Walk. De single kreeg op iTunes een score van vier sterren, gebaseerd op 37 waarderingen.

Ieder jaar luidt Apple het nieuwe jaar na de kerst in met twaalf verschillende cadeaus voor iOS-gebruikers. Het gaat soms om een muzieknummer, maar er worden ook vaak apps of e-books weggegeven. Nu we de twaalfde dag hebben bereikt, is het wachten tot volgende kerst om weer van de actie gebruik te maken.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau: Foo Fighters 12 Days of Christmas (tijdelijk gratis)

Pas op: gezien Apple een cadeau per dag gratis aanbiedt, is er een kans dat deze muzieksingle na vrijdag 6 januari weer geld zal kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2012, 10:45
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.