100 dingen om met je iPhone te doen

Je hebt de iPhone gekocht en al dan niet een jailbreak en unlockuitgevoerd. Wat nu? Met deze lijst van 100 applicaties, tools en gidsen voor de iPhone ben je wel even bezig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Top 100OK, je hebt eindelijk de sprong gewaagd, een iPhone gekocht en misschien ook wel een jailbreak en unlock uitgevoerd. Maar wat dan? Met een lijst van 100 applicaties, tools en andere handige extra’s voor de iPhone ben je wel even zoet. De lijst zal nog veel langer worden als Apple in februari de software-ontwikkelkit (SDK) voor de iPhone uitbrengt. Tot dan toe heb je nog even de tijd om deze immense lijst door te werken.

The iPhone Development Roundup bevat alles van iTetris tot Tootledo en van JuiceCaster tot een tip hoe je de iPhone met twee computers tegelijk synchroniseert. De lijst bestaat uit drie delen: Apps (nummers 1 tot en met 42), Tools (nummers 43 tot 68) en handleidingen voor diverse activiteiten die je op de iPhone zou willen uitvoeren (nummers 69 t/m 100). Wat virtual hosting met iPhones te maken heeft ontgaat ons even, maar ze hebben in ieder geval wel een mooie iPhone Top 100 gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:26
Categorie Apps
Onderwerpen applicaties, sdk, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.