iPhone Xr

iPhone XR kopen: dit zijn de beste prijzen als los toestel

De iPhone XR als los toestel kopen? Lees hier alles over de verkrijgbaarheid en prijzen bij webwinkels. Ontdek ook wat de voordelen zijn van een losse iPhone XR en combineer het met een goedkope sim only!

iPhone XR review Prijs los toestel (vanaf €385,-) ⦁ Met abonnementRefurbished

De iPhone XR is de slimste keuze als je de eigenschappen van de iPhone XS wilt hebben, maar voor een lagere prijs. De vrijwel randloze iPhone XR ziet er qua uiterlijk vrijwel hetzelfde uit, maar is veel goedkoper en is op een aantal punten weer nét iets verbeterd. Inmiddels is dit toestel opgevolgd door de iPhone 11, maar in sommige winkels kun je nog steeds de iPhone XR aantreffen. Ook is een refurbished iPhone XR een goede keuze want de interne techniek is nog steeds actueel. Er zit zelfs Face ID in!

Bekijk ook

Refurbished iPhone XR kopen: betaal niet te veel voor je nieuwe toestel

Zoek je een refurbished iPhone XR dan ben je hier aan het goede adres. We vertellen je welke aanbieders betrouwbaar zijn en waar je op moet letten. Ook vind je alle informatie over prijzen en aanbiedingen voor een refurbished iPhone XR. Je nieuwe toestel is grondig nagekeken en je krijgt ook nog garantie.

In de loop van de tijd is dit toestel steeds verder in prijs verlaagd. Dit zijn de prijzen bij diverse winkels:

Prijzen 64GB iPhone XR (nieuw model met usb-c-kabel)

Prijzen 64GB iPhone XR (ouder model met usb-a-kabel)


Losse iPhone XR: dit moet je weten

Apple iPhone XR is een van de drie nieuwe toestellen die Apple in het najaar van 2018 heeft uitgebracht. Zit je aan te hikken tegen de prijs van de iPhone XS, dan komt de iPhone XR als geroepen. Het bevat namelijk bijna alle vernieuwingen die je ook in de topmodellen vindt. Denk daarbij aan draadloos opladen en gezichtsherkenning met Face ID. Bij de iPhone XR betaal je echter geen duizend euro of meer, maar kun je al instappen voor rond de 500 euro.

Je zou de kosten ook wat meer kunnen spreiden door de iPhone XR via een provider aan te schaffen.

iPhone Xr kleuren

iPhone XR los kopen: welke moet ik kiezen?

Je hebt keuze uit zes kleuren, namelijk zwart, wit, rood, geel, koraal en blauw. Zwart is een prima kleur als je je toestel later weer wilt doorverkopen. Wil je een opvallender toestel, kies dan voor een leuk kleurtje zoals geel of koraal. Al zou je natuurlijk ook nog kunnen kiezen voor een felgekleurd hoesje, als de gekozen kleur later toch wat tegenvalt.

Wat opslag betreft kun je kiezen uit 64GB, 128GB en 256GB. Er komt geen 512GB opslag, omdat dit de prijs onnodig zou opdrijven voor dit instapmodel. Heb je nog moeite om de juiste hoeveelheid opslag te kiezen, dan helpen we je verder met onderstaand artikel.

Bekijk ook

Tips voor iPhone opslag kiezen: 128GB, 256GB, 512GB of misschien zelfs 1TB?

Hoeveel iPhone-opslagruimte heb jij nodig? Is 128GB genoeg of heb je 256GB, 512GB of zelfs 1TB opslag nodig? Je leest het allemaal in dit artikel!

iPhone XR prijs

Er is goed nieuws voor mensen die geen zin hebben om meer dan duizend euro voor een nieuw toestel te betalen. De prijs van de iPhone XR is gelukkig iets behapbaarder: voor een prijs vanaf ongeveer 500 euro heb je toch een toestel waar je lang plezier van hebt. Refurbished ben je vanaf 300 euro klaar!

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone XR hebben voor de juiste prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Waarop letten bij een losse iPhone XR kopen?

Wil je een iPhone XR los kopen, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld of je het toestel later wilt doorverkopen, als je weer aan een nieuwe iPhone toe bent. In dat geval kun je het beste een zo gangbaar model kopen, met een gemiddelde hoeveelheid opslag. iPhones zijn waardevast en gewild, maar het meest basic model doet het nu eenmaal minder goed op de tweedehands markt. Hou ook rekening met de behoudende smaak van veel kopers door voor een rustige kleur te kiezen. Wij denken dat 128GB zwart het meest gangbaar zal zijn.

Kijk ook of een iPhone-verzekering nodig is en of je AppleCare+ nodig hebt. Dit lijkt misschien een verlengde garantieregeling, maar is eigenlijk meer een schadeverzekering waarbij twee schadegevallen gedekt zijn. Laat je je toestel regelmatig vallen en weiger je een hoesje te gebruiken, dan kan de extra dekking prettig zijn. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen van aanbieders als:

iPhone XR los kopen of met contract?

De iPhone XR is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone XR abonnement krijg je veelal te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een huis wilt kopen of een lening wilt aanvragen. Voordeel is wel dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren. Eventueel zou je een deel van de toestelprijs kunnen voorschieten, zodat je onder de 250 euro blijft.

Bij een losse iPhone XR betaal je het complete bedrag in één keer. Ook dat kan prettig zijn, omdat je weet waar je aan toe bent en vanaf dat moment geen rekening meer hoeft te houden met afbetalingen.

iPhone XR met sim only

Een iPhone XR los kopen met apart sim only abonnement is een slimme keuze voor mensen die hun maandlasten zo laag mogelijk willen houden. Je betaalt veel minder voor je abonnement en je hebt meer flexibiliteit bij providers. Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig kan zijn als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
januari 2022