Zwemspel Aquamarine HD voor iPad en iPhone tijdelijk goedkoop

Het iPad-avonturenspel Aquamarine HD is tijdelijk gratis verkrijgbaar. In Aquamarine zwem je rond in een onderwaterwereld.

Aquamarine HDHet fraai ogende iPad-spel Aquamarine HD is tijdelijk afgeprijsd in de App Store. Hierdoor betaal je op het moment maar 89 eurocent om met de game aan de slag te gaan. In Aquamarine zwem je door een onderwaterwereld, waar je op zoek moet naar je verdwaalde vriendjes en vriendinnetjes. Het hele spel steekt vrij kindvriendelijk in elkaar en bevat relatief weinig dialoog, waardoor jongere kinderen er ook goed mee aan de slag kunnen.

Het grootste verkooppunt van Aquamarine is de grafische kracht achter de game. De gehele onderwaterwereld is driedimensionaal en ziet er mooi uit, waardoor je tijdens zwemtochten geregeld even zult stoppen om rond te kijken. Ondanks de 3D-beelden kun je in de game enkel in twee dimensies bewegen, wat betekent dat de game vooral als een oud avonturenspel speelt.

De afprijzingsactie is maar tijdelijk, wat betekent dat Aquamarine binnenkort weer zijn originele prijskaartje terug zal krijgen. Hoe lang de afprijzing zal gelden is nog niet duidelijk. De laatste keer dat Aquamarine goedkoop verkrijgbaar was, duurde dit een week. Kijk altijd goed in de App Store of een actie nog geldt voordat je de betreffende app koopt.

Downloaden: Aquamarine HD (€0,89, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2013, 16:23
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.