Zombies, Run! 5K Trainer: hardlopen en ontsnappen aan zombies

Zombies, Run! 5K Trainer is een variant op Zombies, Run! waarbij je gaat trainen voor de 5 kilometer. De app combineert hardlopen met een game en een verhaallijn, zodat je makkelijker gemotiveerd wordt.

zombies run 5k iconZombies, Run! was een van de origineelste hardloopgames van 2012. Nu is er een nieuwe variant, waarmee je leert om 5 kilometer aan één stuk te hardlopen. Zombies, Run! 5K Training is een trainingsprogramma waarmee je als beginnende hardloper in acht weken conditie en uithoudingsvermogen opbouwt. Je wordt daarbij achtervolgd door virtuele zombies, zodat je extra hard gaat lopen. De bedenkers hebben een verhaallijn verzonnen om je gemotiveerd te houden: terwijl je de stad bevrijdt van zombies en belangrijke missies uitvoert, werk je ongemerkt aan je conditie.

In Zombies, Run! 5K Trainer kruip je in de rol van Runner 5, een sleutelfiguur in Abel Township, omdat je als één van de laatste mensen bent overgebleven. Je gaat nieuwe hulpmiddelen en proviand zoeken en de stad beschermen tegen een steeds groter wordende horde zombies. Je gaat in training en probeert in 25 workouts fit genoeg te worden om de originele game Zombies, Run! te kunnen spelen. Daarin vind je 30 extra missies, intervaltraining, een game waarbij je een basis gaat bouwen en meer.

zombies run 5kEigenlijk is Zombies, Run! 5K Training een manier om goedkoop kennis te maken met deze hardloopgame, waarbij je daadwerkelijk de straat op moet om te gaan rennen. Door het hardlopen te combineren met een spel leg je bijna ongemerkt de kilometers af. Via je oordopjes hoor je aanwijzingen van de trainer en tegelijk wordt je meegezogen in de verhaallijn van achtervolgende zombies. De app is niet alleen grappig en origineel, maar ziet er ook goed uit.

Ben je al eens begonnen met Zombies, Run!, dan valt deze nieuwe game tussen missie 1 en 2 van seizoen 1. De leercurve ligt bij deze nieuwe app wat lager, waardoor ook beginners ermee bezig kunnen.

Downloaden: Zombies, Run! 5K Training (€2,99)
Ook genoemd: Zombies, Run! (€5,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2012, 15:01
Categorieën Games, Gezondheid en fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.